ULTRASZILINA.SK | ,


Pochod, futbal, titul a oslavy
Piatok, 7.Máj 2010  9:57
ŽILINA – Titul, titul, titul! O ničom inom sa v Žiline a okolí nehovorí. V stredu sme ho mohli definitívne získať, no nepodarilo sa. Ďalšiu šancu máme už zajtra, kedy nastúpime proti Dunajskej Strede a každý z nás verí, že zvíťazíme, získame vysnený titul a pošleme Dunajskú do druhej ligy!


Takéto zápasy sa nehrajú každý deň, ba ani každý rok. Šanca byť šampiónom je obrovská, preto každý jeden z nás, každý jeden Žilinčan musí byť v sobotu na štadióne, bez výhovoriek, pretože pri tomto jednoducho nesmie chýbať nik!

Naši hráči musia mať takú podporu z tribún, akú ešte nezažili. V sobotu musí byť na našom krásnom štadióne poriadna párty, riadny hukot, mnoho zástav, šálov a po zápase aj majstrovský pohár!

Aj tí, ktorí chodíte na futbal len raz za čas, alebo vôbec, aj tí, pre ktorých je slovenská liga nudná, aj tí, ktorí len sedávate pri telke, alebo ste na žilinskom futbale dlho neboli… Ak Vám čo i len trochu záleží na klube, meste, proste ŽILINE a ak chcete zažiť neopakovateľný zážitok, tak neváhajte! Sobota môže byť dňom, ktorý sa zapíše do histórie… nechcete byť pri tom?!

Myslím, že viac slov netreba, všetko už bolo napísané a momentálne postavenie v tabuľke hovorí samo za seba! Takže na sobotu si nič iné ako futbal neplánujte, obetujte aspoň túto jednu, pre hráčov, pre pohár, pre seba!

Zápas sa začína o 18:00 na štadióne pod Dubňom, no pred zápasom sa uskutoční POCHOD MAJSTROV!! Všetci fanúšikovia MŠK sa spolu vydajú na pochod mestom, aby každý jeden obyvateľ, alebo návštevník mesta vedel, že MŠK ŽILINA JE NA SLOVENSKU NAJLEPŠIA!!

Na pochod sa vydáme o 16:30 z Mariánskeho námestia, na ktorom už fungujú aj terasy, takže námestie bude žiť futbalom už od obeda! A ešte pripomíname, že počas zápasu sa môžte tešiť na viacero prekvapení, ktoré dodajú stretnutiu slávnostnejší nádych!

TITUL BUDE PATRIŤ NÁM!!




Diskusia

Comments are closed.