ULTRASZILINA.SK | ,


MŠK ŽILINA – MFK Dubnica
Nedeľa, 28.Február 2010  17:57
ŽILINA – Po dlhej zimnej prestávke sme sa konečne dočkali jarnej časti ligy. V prvom domácom zápase nás čakala Dubnica. Z nášho pohľadu nič zaujímavé, priemerné mužstvo, žiadny fans, no takmer tri mesiace čakania nás nabudili dobre. Pred zápasom sa niektorí stretávame v obľúbenej krčme.


Dáme zopár pív a asi štvrť hodinu pred zápasom sa vyberáme na štadión, na ktorý dorazíme pár minút pred výkopom.

 

Na prvý pohľad vyzerajú tribúny prázdno, avšak na poslednú chvíľu sa štadión celkom slušne zapĺňa. Posledné minúty ešte využijeme na návštevu bufetu a začneme sa pomaly formovať. V kotli sa nás nakoniec schádza asi 80 a od začiatku hučíme, no bohužiaľ support postupne upadá. Objavujú sa hluché miesta, počas ktorých ticho sledujeme dobíjanie dubnickej bránky. V 27. minúte sa darí skórovať Lietavovi, čo preberá aj nás a znova sa slušne rozbiehame. Striedame chorál za chorálom, dávame prekrikovačky, len škoda, že nie s takým fanatizmom, ako by sa patrilo, no i tak sa zabávame a nálada je výborná.

 

Druhý polčas má podobný priebeh, ako prvý. Bavíme sa, fandíme a skúšame aj nové chorály. Niektorí sa celkom rýchlo učia, no niektorým, akoby sa nechcelo, preto väčšina z nás stráca trpezlivosť a nechávame nácvik tak. V priebehu hry sa dostáva na ihrisko aj nová zimná posila Majtán, ktorého mohutne vítame. Jeho príchod oživil hru celého tímu a postupne pridávame ďalšie góly, ktorých autormi sú Kobylík, Guldan a práve Majtán, ktorý svoj premiérový zásah v žilinskom drese venoval nám. Po zápase ďakujeme hráčom za tri body a v dobrej nálade opúšťame štadión.

 

Zápas sa skončil suverénnym víťazstvom 4:0, ale je nutné priznať, že Dubnica nás poriadne nepreverila ani po futbalovej, ani po fanúšikovskej stránke.



Ostatné :

17.5. 2011 MFK Dubnica – MŠK ŽILINA
7.3. 2011 MŠK ŽILINA – MFK Dubnica
19.9. 2010 MFK Dubnica – MŠK ŽILINA
6.5. 2010 MFK Dubnica – MŠK ŽILINA
12.9. 2009 MFK Dubnica – MŠK ŽILINA
26.5. 2009 MŠK ŽILINA – MFK Dubnica
14.3. 2009 MFK Dubnica – MŠK Žilina


Diskusia

Comments are closed.