ULTRASZILINA.SK | ,


Vyhlásenie k ukončenému bojkotu!
Piatok, 15.Júl 2016  15:30

Ako už dávno všetci dobre viete, žilinskí ultras sa rozhodli po vzájomných nedorozumeniach s vedením MŠK Žilina začať vo februári 2011 bojkot domácich zápasov. Časom sa k tomu pridružila aj neochota cestovať na zápasy vonku a naša aktivita na futbalových zápasoch MŠK prakticky nadobro skončila.

 

Tento nepriaznivý stav trval až do jari tohto roku, kedy sme sa prvýkrát po rokoch rozhodli iniciovať stretnutie s funkcionármi MŠK Žilina. Vysvetlili sme si vzájomné nedorozumenia z minulosti, ale patová situácia naďalej pretrvávala najmä kvôli severnej tribúne. Prvou lastovičkou a vzájomný kompromis bola organizácia výjazdu do Trnavy, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 400 žilinských fanúšikov. Kým na prvom stretnutí absentoval pán Antošík a rozhovory sme viedli len s jeho zástupcami, rozhodli sme sa iniciovať druhé stretnutie, na ktorom už napokon nechýbal ani majiteľ MŠK.

 

Stretnutie trvalo takmer 3 hodiny, počas ktorých sme vzájomne dospeli k záveru, že tento stav neprospieva v Žiline nikomu a snažili sme sa nájsť riešenie ako posunúť vzájomné vzťahy na lepšiu úroveň. Predstavitelia MŠK mali určité požiadavky na nás, ktoré sme boli schopní akceptovať a klub nám na oplátku vrátil severnú tribúnu. Vy čo sa chcete dozvedieť viac, môžete prísť na neoficiálne stretko fanatikov už najbližšiu nedeľu na severnej tribúne. Oficiálny návrat na severnú tribúnu plánujeme presne o týždeň v domácom zápase proti Ružomberku. Všetci ste vítaní!

 

MŠK ŽILINA NA SLOVENSKU NAJLEPŠIA!




Diskusia

151 príspevkov k článku “Vyhlásenie k ukončenému bojkotu!”

Stránky: « 1 2 3 4 5 6 [7]

  1. Napísal Derekelire, 7. September 2021 16:56:

    Мобильные слоты представлены как в обыденном, так и в игровом автомате. Существует оба вида тематических слотов, линия из каких в силах быть активирована с поддержкой игры на удвоение и на экране показывается знакомый логотип со слота. Число линий регулируется кнопкой на игровом столе, в зависимости от выбранного режима. Существует возможность исполнить до двадцать спинов, имеются потенциальность стартовать игру по одной линии. Призовой бонусный раунд от никакого из игровых автоматов — это шанс завоевать ведущий приз. Реально собирать комбинации из одинаковых по рисунку символов: изображения фруктов, животных, символов с изображением водных стихий. В новейшем слоте реализована стратегия, какая позволяет зарабатывать и играть бонусные игровые баллы.

    Thumb up 0 Thumb down 0


Stránky: « 1 2 3 4 5 6 [7]